AI-Video-App.com

Krijo videon tuaj profesionale në 5 minuta nga AI

 • Thjesht shkruani tekstin tuaj në mbi 100+ gjuhë
 • Nuk kërkohet pajisje ose aftësi për modifikimin e videos
 • Kurseni deri në 80% të kohës dhe buxhetit tuaj
Krijo video falas me AI tani Free Airdrops, Share Up to $150k per Project
Prodhimi i lehtë i videos për tregtarët e përmbajtjes

Ngritni performancën tuaj të gjenerimit dhe shitjeve përmes transformimit pa probleme të çdo përmbajtjeje në video tërheqëse, të ndara, të gjitha të mundësuara nga shpejtësia, shkallëzimi dhe përballueshmëria e AI.

Një gjenerator video i drejtuar tërësisht nga AI

Filloni të krijoni video të jashtëzakonshme që në fillim. Çdo video e krijuar nga AI është dalluese, informuese dhe ka vlera të rëndësishme argëtimi. Këto video janë përshtatur me përpikëri për t'iu përshtatur audiencës dhe temës suaj të zgjedhur. Gjeneratori i videove me AI është po aq i përshtatshëm për përdoruesit sa shtypja e një mesazhi, duke e bërë krijimin e videos një proces pa probleme.

Automatizoni videon tuaj të parë me AI

Manipuloni videot automatikisht bazuar në të dhëna ose parametra të caktuar. Mjetet tona përdorin teknika të AI si mësimi i thellë dhe llogaritja.

Krijoni projektin tuaj

Inteligjenca artificiale i referohet zhvillimit të sistemeve kompjuterike ose makinerive që mund të kryejnë detyra që zakonisht.

Fusni skriptin tuaj me zë

Megjithatë, AI ngre gjithashtu shqetësime etike dhe shoqërore. Çështje të tilla si paragjykimi në algoritme, intimiteti testal i zhvendosjes së punës.

Zgjidhni modelin tuaj të AI

Ndërsa progres i rëndësishëm është bërë në IA të ngushtë, dy kryesore, një rrjet gjenerues dhe një rrjet diskriminues.

Njihuni me avatarët tanë virtualë të njerëzve me AI

Modelet e inteligjencës artificiale të titrave të videove mund të analizojnë përmbajtjen e videos dhe të gjenerojnë tituj përshkrues ose përmbledhje tekstesh bazuar në shenjat vizuale dhe audio të pranishme në video. Kjo mund të jetë e dobishme për gjenerimin e transkripteve video.

Përdorni mbi 100 avatarë vendas të AI për nevojat e biznesit tuaj. Studiot AI ofron një gamë të larmishme avatarësh të AI, duke përfshirë etni dhe profesione të ndryshme. Këta avatarë janë të disponueshëm në mbi 100 gjuhë, duke ofruar shkathtësi dhe personalizim për biznesin tuaj.

Eksploro mbi 100 avatar me AI
Rastet e përdorimit në industri të videove të AI

Teknologjia video e drejtuar nga AI ka revolucionarizuar një sërë industrish, duke ofruar një gamë të gjerë rastesh përdorimi. Nga rekomandimet e personalizuara të përmbajtjes në argëtim te siguria e përmirësuar përmes analitikës së videos, videot e AI po riformësojnë mënyrën se si ne kapim, analizojmë dhe ndërveprojmë me të dhënat vizuale.

Pavarësisht nëse është në kujdesin shëndetësor, marketing, arsim ose mbikëqyrje, videot e AI po ofrojnë zgjidhje inovative që thjeshtojnë proceset, përmirësojnë vendimmarrjen dhe përmirësojnë përvojat e përdoruesve në sektorë të ndryshëm.

Fushata Reklamuese Kreative

AI mund të ndihmojë në zhvillimin e reklamave kreative të videove, duke përshtatur përmbajtjen për audiencë specifike të synuar për një marketing më efektiv.

Video për vizualizimin e të dhënave

Inteligjenca artificiale mund t'i konvertojë të dhënat në histori vizuale bindëse, duke krijuar video informative dhe tërheqëse për vizualizimin e të dhënave për prezantime dhe raporte.

Demontimi dinamik i produkteve

AI mund të gjenerojë video dinamike të demonstrimit të produktit, duke shfaqur veçori dhe opsione të ndryshme të produktit në kohë reale.

Demonstrimet e produktit

Prodhoni video demonstrimi të produkteve për të shfaqur veçoritë dhe përfitimet e produkteve ose shërbimeve në një mënyrë tërheqëse vizualisht.

Video Mesazhe të personalizuara

Inteligjenca artificiale mund të krijojë video mesazhe të personalizuara, si urimet e ditëlindjes ose urimet e përvjetorit, me tekst dhe imazhe të personalizuara.

Krijimi i automatizuar i përmbajtjes

AI mund të gjenerojë përmbajtje video, duke përfshirë raportet e lajmeve, përditësimet e motit dhe përmbledhjet sportive, pa ndërhyrjen njerëzore.

Reklamat dinamike të mediave sociale

Krijo reklama video dinamike dhe të personalizuara për platformat e mediave sociale për të synuar segmente specifike të audiencës me përmbajtje të përshtatur.

Video të personalizuara marketingu

Gjeneroni përmbajtje video të personalizuara për fushatat e marketingut, duke iu drejtuar klientëve me emër dhe duke u përshtatur me preferencat e tyre.

Video muzikore të krijuara nga AI

Inteligjenca artificiale mund të krijojë video muzikore duke sinkronizuar pamjet vizuale me muzikën, duke i lejuar artistët të prodhojnë përmbajtje tërheqëse pa grupe apo aktorë të përpunuar.

Titra shumëgjuhëshe

AI mund të shtojë titra shumëgjuhëshe në video, duke e bërë përmbajtjen të aksesueshme dhe tërheqëse për një audiencë globale.

Simulimet e kujdesit shëndetësor

Krijoni simulime mjekësore dhe shëndetësore për trajnimin e profesionistëve të kujdesit shëndetësor dhe kryerjen e studimeve të rasteve të pacientëve.

Trailerat e filmave dhe shfaqjeve televizive

Inteligjenca artificiale mund të gjenerojë trailera tërheqës për filmat dhe shfaqjet televizive, duke ndihmuar studiot të promovojnë përmbajtjen e tyre dhe të tërheqin shikues.

E-Learning dhe Tutorial

Gjeneroni përmbajtje video edukative, mësime dhe module të mësimit elektronik për të ndihmuar nxënësit në lëndë dhe aftësi të ndryshme.

E-Learning Interaktiv

AI mund të përmirësojë përvojat e mësimit elektronik duke gjeneruar mësime video interaktive me kuize, simulime dhe përmbajtje të personalizuar.

Argëtim dhe lojëra

Përmirësoni përvojën e lojërave me skena prerëse të krijuara nga AI, animacione të personazheve dhe tregim dinamike në videolojërat.

Raporte të automatizuara video

Automatizoni krijimin e raporteve video për analizën e të dhënave, përmbledhjet financiare dhe njohuritë e biznesit, duke i bërë të dhënat komplekse më të aksesueshme.

Video Dëshmi të Klientit

Inteligjenca artificiale mund të përpilojë komente dhe dëshmi të klientëve në video të redaktuara në mënyrë profesionale për të krijuar besim dhe besueshmëri për bizneset.

Turne virtuale të pasurive të paluajtshme

Ofroni turne virtuale të pronave të pasurive të paluajtshme, duke lejuar blerësit e mundshëm të eksplorojnë shtëpitë pa i vizituar ato fizikisht.

Angazhimi i prodhimit të videove të biznesit tuaj

ekipi i marketingut

news & editorial

mediat sociale

agjencive

komunikimi korporativ

Si të automatizoni videon me AI

Gjeneratorët e videove me AI, të njohur gjithashtu si sintezë video ose mjete për krijimin e videove të mundësuara nga inteligjenca artificiale (AI), janë aplikacione softuerike ose algoritme që mund të gjenerojnë

Konvertoni tekstin në video me avatarë fotorealistë të AI në më pak se 5 minuta. Ulni kohën dhe kostot tuaja me një 80% të jashtëzakonshëm duke shfrytëzuar fuqinë e AI për të transformuar me shpejtësi tekstin në video me avatarë fotorealistë.

Tekst në video në 4 minuta

Transformimi nga teksti në video është bërë i lehtë me AI. Thjesht kopjoni dhe ngjisni tekstin tuaj në AI Studios dhe lërini mjetet tona të trajtojnë pjesën tjetër. Krijo një video brenda 5 minutash duke përdorur vetëm tekst. Ky proces efikas ju ndihmon të kurseni kohë dhe kosto kur krijoni video.

Redaktimi pa mundim i videos në internet
Krijoni me lehtësi video me redaktuesin tonë të videove në internet të AI, miqësore për përdoruesit. Asnjë trajnim i gjerë nuk është i nevojshëm, falë ndërfaqes sonë intuitive të tërheqjes dhe lëshimit. Shijoni komoditetin e veçorive të fuqishme si titrat e mbyllura, sfondet dhe kolonat zanore për të përmirësuar krijimet tuaja të videove.
Zgjidhni nga 500+ shabllone video
Eksploroni bibliotekën tonë të gjerë të shablloneve të videove të ndërtuara paraprakisht, të krijuara për qëllime të ndryshme, duke përfshirë videot e trajnimit, udhëzuesit si duhet, përmbajtjen e marketingut, videot shpjeguese, përditësimet e lajmeve dhe postimet e mediave sociale të përshtatura për platforma si YouTube, TikTok dhe Instagram.
Përmirësoni përvojën tuaj të klientit me Produktet e AI
Ulni kohën e pritjes dhe rrisni kënaqësinë e klientit me përgjigje të shpejta dhe të qarta nga Virtual Humans që janë gjithmonë të gatshëm për t'u angazhuar.
Rritni interaktivitetin dhe efikasitetin në seancat tuaja të trajnimit
Është një fakt i njohur që video rrit efektivitetin e të mësuarit. Zgjidhjet tona interaktive i fuqizojnë studentët të bëjnë pyetje dhe të marrin përgjigje në kohë reale. Transformoni prezantimet e zakonshme në video të lëmuara, të udhëhequra nga mësuesi për të ngritur përvojën e të mësuarit.
Ankorimi juaj i besuar i ekskluzivitetit - Ofrimi i informacionit 24/7
Thjeshtoni rrjedhën tuaj të punës së lajmeve të medias dhe arrini kursime të konsiderueshme në kohë dhe kosto. Përmirësoni procesin e krijimit të përmbajtjes duke përfshirë një kopje dixhitale të ankorave tuaja kryesore. Mund të filloni të krijoni video magjepsëse që në ditën e parë. Çdo video e krijuar nga AI është e veçantë, informuese dhe ofron vlera të konsiderueshme argëtimi. Këto video janë përshtatur me kujdes për të përmbushur preferencat e audiencës dhe temës suaj të zgjedhur. Plus, përdorimi i gjeneratorit të videove me AI të InVideo është po aq i thjeshtë sa të shkruani një mesazh.
Flisni për të automatizuar videon e AI me gjuhën tuaj amtare

Algoritmet e përmirësimit të videove të bazuara në AI mund të analizojnë dhe përmirësojnë cilësinë e videove duke reduktuar zhurmën, duke përmirësuar rezolucionin, duke rregulluar ngjyrat dhe duke përmirësuar elementet e detajeve nga kornizat e videos.

Animacioni Virtual i Karaktereve: Mjetet e animacionit të fuqizuara nga AI mund të gjenerojnë animacione dhe lëvizje për personazhet virtuale bazuar në udhëzimet ose të dhënat e hyrjes.

Mbështeten mbi 100 gjuhë
Redaktoni videot me një kërkesë teksti

Ndryshoni dhe përmirësoni pa mundim përmbajtjen tuaj të videos duke përdorur veçorinë e kërkesës për tekst. Thjesht futni kërkesat tuaja sikur po bisedoni me një redaktues video njerëzore dhe lëreni AI të kujdeset për pjesën tjetër. Udhëzoni InVideo AI përmes kutisë së kërkesës për të kryer veprime si fshirja e skenës, zëvendësimi i pamjeve të aksioneve, ndryshimi i thekseve dhe më shumë.

Nuk ka nevojë të përballeni me kamerën ose mikrofonin

Gjeneratori ynë i videove me fuqi AI mbledh me shpejtësi histori dhe skena brenda sekondave. Shfleton një bibliotekë të gjerë prej 16 milionë elementësh mediatikë për të aplikuar pamjet më të përshtatshme në secilën skenë, duke rezultuar në një video të mrekullueshme gati për përdorim – të gjitha pa pasur nevojë të përballeni me kamerën ose mikrofonin.

Gjeneroni videon tuaj të AI tani
Transformoni postimet e blogut në video miqësore me SEO dhe ulni shkallën e kërcimit

Shndërroni me lehtësi postimet e blogut tuaj në video tërheqëse që u shërbejnë si lexuesve ashtu edhe motorëve të kërkimit, duke rritur SEO-në e faqes suaj të internetit dhe duke ulur normat e kthimit.

Imagjinoni videot e zgjeruara si klipe magjepsëse të markës së mediave sociale

Kondensoni pa mundim regjistrimet tuaja të gjata të Zoom, Teams, Webinar dhe Podcast duke nxjerrë automatikisht pikat kryesore dhe duke i transformuar ato në fragmente video koncize të markës. Këto janë përshtatur në mënyrë të përkryer për t'u ndarë në platformat e mediave sociale, duke rritur praninë dhe angazhimin tuaj në internet.

Përmirëso arritjen dhe kohën e shikimit me titrat

Rritni shtrirjen dhe kohën e shikimit të videove duke përfituar nga fakti që 85% e videove të mediave sociale shikohen në modalitetin e heshtjes. Pictory kujdeset për këtë duke shtuar automatikisht titrat, duke çuar në një kohëzgjatje mbresëlënëse deri në 12% më të gjatë shikimi.

Plani i ekipeve: Nxitja e kreativitetit dhe bashkëpunimit

Në planin tonë të ekipeve, ne ofrojmë një platformë dinamike ku kolegët nga të gjitha departamentet e kompanisë dhe furnizuesit e jashtëm mund të ndajnë pa probleme asetet dhe të shkëmbejnë ide, duke promovuar një mjedis bashkëpunues ku lulëzon kreativiteti.

Transformoni çdo koncept ose përmbajtje në video të menjëhershme

Konvertoni çdo ide ose përmbajtje në një video menjëherë. Jepni udhëzime të tilla si audienca juaj e synuar dhe specifikimet e platformës dhe përshtatni pamjen e videos suaj. Çdo video e krijuar është e veçantë.

Përsosni atë me komandat e tekstit: Bëni rregullime thelbësore ose të vogla në videon e krijuar duke përdorur komanda të drejtpërdrejta teksti, njësoj si do të komunikonit me një redaktues video.

Përfitimet e gjeneratorit të videove me AI

Gjeneratorët e videove me AI, të njohur gjithashtu si sintezë video ose mjete për krijimin e videove të mundësuara nga inteligjenca artificiale (AI), janë aplikacione softuerike ose algoritme që mund të gjenerojnë

Krijimi tradicional i videos

 • Artificial i referohet zhvillimit të kompjuterit
 • përparim të rëndësishëm me potencialin
 • modele gjeneruese ose kundërshtare gjeneruese
 • grupet e të dhënave të trajnimit për mësimin e makinerive
 • gjenerojnë pamje të reja dhe unike

Krijimi i videos Synthesia Ai

 • Artificial i referohet zhvillimit të kompjuterit
 • përparim të rëndësishëm me potencialin
 • modele gjeneruese ose kundërshtare gjeneruese
 • grupet e të dhënave të trajnimit për mësimin e makinerive
 • gjenerojnë pamje të reja dhe unike

Çfarë është gjenerimi automatik i videove me AI?

Prodhimi automatik i videove me AI është procesi i përdorimit të inteligjencës artificiale për të krijuar automatikisht përmbajtje video, shpesh duke kombinuar tekst, imazhe dhe media të tjera në video tërheqëse. Është një mjet i fuqishëm për krijuesit e përmbajtjes dhe bizneset për të prodhuar përmbajtje video në mënyrë më efikase.

Si funksionon gjenerimi automatik i videove me AI?

Prodhimi automatik i videove me AI zakonisht përfshin përdorimin e algoritmeve të AI për të kthyer tekstin ose të dhënat e strukturuara në skriptet video. Këto skripte më pas shndërrohen në video me ndihmën e zërave, animacioneve dhe pamjeve të krijuara nga AI. Ai thjeshton procesin e krijimit të videos.

Cilat janë përfitimet e përdorimit të gjenerimit automatik të videove me AI?

Përfitimet përfshijnë kursimin e kohës dhe burimeve, prodhimin e përmbajtjes video të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë dhe automatizimin e krijimit të videove për qëllime të ndryshme, si marketingu, edukimi dhe argëtimi.

A mund të personalizohen apo personalizohen videot e krijuara automatikisht nga AI?

Po, shumë mjete automatike të gjenerimit të videove me AI lejojnë personalizimin. Ju mund të përshtatni përmbajtjen, stilin dhe elementët e markës për t'u lidhur me nevojat dhe preferencat tuaja specifike, duke e bërë secilën video unike.

A është i përshtatshëm për bizneset dhe krijuesit e përmbajtjes?

Gjenerimi automatik i videove me AI është shumë i përshtatshëm për bizneset që kërkojnë të shkallëzojnë prodhimin e përmbajtjes së tyre video dhe për krijuesit e përmbajtjeve që kërkojnë të thjeshtojnë rrjedhën e tyre të punës. Është një mjet i vlefshëm për këdo që ka nevojë të krijojë përmbajtje tërheqëse video.

A ka ndonjë kufizim për gjenerimin automatik të videove me AI?

Ndërsa gjenerimi automatik i videove me AI është efikas, ai mund të mos zëvendësojë kreativitetin dhe prekjen personale që mund të vijë nga prodhimi i videos njerëzore. Për më tepër, cilësia e videove të krijuara mund të ndryshojë në varësi të mjetit të përdorur.

Cilat industri përfitojnë nga gjenerimi i videove automatike të AI?

Gjenerimi i videove me AI automatike është i dobishëm për një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë marketingun, mësimin elektronik, argëtimin, lajmet dhe më shumë. Është i gjithanshëm dhe mund të aplikohet kudo ku nevojitet përmbajtje video.

Si të filloj me gjenerimin automatik të videove me AI?

Për të filluar, mund të eksploroni platformat e gjenerimit të videove me AI, të zgjidhni atë që i përshtatet nevojave tuaja dhe të ndiqni procesin e tyre të futjes. Shumë platforma ofrojnë mësime dhe mbështetje për t'ju ndihmuar të krijoni videon tuaj të parë të krijuar nga AI.

A është gjenerimi automatik i videove me AI e ardhmja e krijimit të përmbajtjes video?

Gjenerimi automatik i videove me AI është një teknologji premtuese dhe ka të ngjarë të luajë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në krijimin e përmbajtjes video. Megjithatë, ai mund të bashkëjetojë me metodat tradicionale të prodhimit të videos, pasi secila ka avantazhet e veta unike.

Çfarë konsiderata duhet të kem parasysh kur përdor gjenerimin automatik të videove me AI?

Merrni parasysh faktorë si cilësia e përmbajtjes, e drejta e autorit dhe preferencat e audiencës. Është e rëndësishme të rishikoni dhe personalizoni përmbajtjen e krijuar nga AI për të siguruar që ajo të përputhet me qëllimet dhe identitetin tuaj të markës.

platforma numër 1 e krijimit të videove me AI
10
M+

Përdorues të lumtur

1000
M+

Rishikimi me 5 yje

#
5

Vlerësuar

slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img