AI-Video-App.com

Создадете ваше професионално видео за 5 минути со вештачка интелигенција

 • Едноставно внесете го вашиот текст на преку 100+ јазици
 • Не е потребна опрема или вештина за уредување видео
 • Заштедете до 80% од вашето време и буџет
Креирајте бесплатни видеа со вештачка интелигенција сега Free Airdrops, Share Up to $150k per Project
Видео продукција без напор за продавачи на содржина

Подигнете го вашето генерирање на потенцијални клиенти и перформансите на продажба преку беспрекорната трансформација на која било содржина во привлечни видеа што може да се споделуваат, а сето тоа е поттикнато од брзината, приспособливоста и достапноста на вештачката интелигенција.

Видео генератор управуван целосно од вештачка интелигенција

Започнете да создавате исклучителни видеа уште од самиот почеток. Секое видео генерирано со вештачка интелигенција е карактеристично, информативно и носи значајна вредност за забава. Овие видеа се прецизно приспособени да одговараат на вашата избрана публика и тема. Генераторот на видео со вештачка интелигенција е исто толку лесен за користење како и пишувањето порака, што го прави создавањето видео беспрекорен процес.

Автоматизирајте го вашето прво видео со вештачка интелигенција

Манипулирајте со видеа автоматски врз основа на вашите одредени влезови или параметри. Нашите алатки користат техники за вештачка интелигенција како што се длабоко учење и пресметување.

Направете го вашиот проект

Вештачката интелигенција да се однесува на развој на компјутерски системи или машини кои можат да извршуваат задачи кои обично.

Внесете ја вашата скрипта преку глас

Сепак, вештачката интелигенција предизвикува и етички и општествени грижи. Прашања како пристрасност во алгоритмите, тест за поместување на работното место, приватност.

Изберете го вашиот модел со вештачка интелигенција

Иако е постигнат значителен напредок во тесните ВИ, две главни, генераторска и дискриминаторска мрежа.

Запознајте ги нашите виртуелни аватари на луѓе со вештачка интелигенција

Моделите со вештачка интелигенција со титлови за видео може да ја анализираат видео содржината и да генерираат описни титлови или резимеа на текст врз основа на визуелните и аудио знаците присутни во видеото. Ова може да биде корисно за генерирање видео транскрипти.

Искористете 100+ оригинални AI аватари за вашите деловни потреби. Студиото AI нуди разновиден опсег на аватари на вештачка интелигенција, кои опфаќаат различни етникуми и професии. Овие аватари се лесно достапни на повеќе од 100 јазици, обезбедувајќи разновидност и прилагодување за вашиот бизнис.

Истражете над 100 аватар со вештачка интелигенција
Случаи за употреба во индустријата на видеа со вештачка интелигенција

Видео технологијата управувана со вештачка интелигенција револуционизираше мноштво индустрии, нудејќи широк спектар на случаи за употреба. Од персонализирани препораки за содржини во забавата до зголемена безбедност преку видео аналитика, видеата со вештачка интелигенција го преобликуваат начинот на кој снимаме, анализираме и комуницираме со визуелните податоци.

Без разлика дали се работи за здравство, маркетинг, образование или надзор, видеата со вештачка интелигенција обезбедуваат иновативни решенија кои ги насочуваат процесите, го подобруваат одлучувањето и ги подобруваат корисничките искуства во различни сектори.

Динамични реклами на социјалните медиуми

Креирајте динамични и персонализирани видео реклами за платформи за социјални медиуми за да таргетирате одредени сегменти на публика со приспособена содржина.

Виртуелни тури со недвижнини

Обезбедете виртуелни обиколки на недвижности, овозможувајќи им на потенцијалните купувачи да ги истражуваат домовите без физички да ги посетуваат.

Е-учење и упатства

Генерирајте едукативна видео содржина, упатства и модули за е-учење за да им помогнете на учениците во различни предмети и вештини.

Демонстрации на производи

Произведувајте видеа за демонстрација на производи за да ги прикажете карактеристиките и придобивките од производите или услугите на визуелно привлечен начин.

Трејлери за филмови и ТВ серии

Вештачката интелигенција може да генерира примамливи трејлери за филмови и ТВ серии, помагајќи им на студијата да ја промовираат својата содржина и да привлечат гледачи.

Интерактивно е-учење

ВИ може да ги подобри искуствата за е-учење со генерирање на интерактивни видео лекции со квизови, симулации и персонализирана содржина.

Музички видеа генерирани со вештачка интелигенција

Вештачката интелигенција може да создава музички видеа со синхронизирање на визуелните слики со музиката, дозволувајќи им на уметниците да произведуваат привлечна содржина без сложени сетови или актери.

Персонализирани маркетинг видеа

Генерирајте персонализирана видео содржина за маркетинг кампањи, обраќајќи им се на клиентите по име и грижејќи се за нивните преференции.

Забава и игри

Подобрете го искуството за играње со сцени генерирани со вештачка интелигенција, анимации на ликови и динамично раскажување приказни во видео игрите.

Видеа за визуелизација на податоци

Вештачката интелигенција може да ги конвертира податоците во привлечни визуелни приказни, создавајќи информативни и привлечни видеа за визуелизација на податоци за презентации и извештаи.

Персонализирани видео пораки

Вештачката интелигенција може да креира персонализирани видео пораки, како роденденски честитки или годишнини, со прилагоден текст и слики.

Динамички демонстрации на производи

Вештачката интелигенција може да генерира динамични видеа за демонстрација на производи, прикажувајќи различни карактеристики и опции на производот во реално време.

Видеа со препораки од клиенти

Вештачката интелигенција може да состави прегледи и препораки од клиенти во професионално уредени видеа за да изгради доверба и кредибилитет за бизнисите.

Автоматско создавање на содржина

Вештачката интелигенција може да генерира видео содржина, вклучувајќи извештаи за вести, ажурирања за времето и спортски резимеа, без човечка интервенција.

Симулации за здравствена заштита

Креирајте медицински и здравствени симулации за обука на здравствени работници и спроведување студии на случај на пациенти.

Креативни рекламни кампањи

Вештачката интелигенција може да помогне во развојот на креативни видео реклами, приспособувајќи ја содржината на одредена целна публика за поефективен маркетинг.

Повеќејазични преводи

Вештачката интелигенција може да додаде повеќејазични преводи на видеата, правејќи ја содржината достапна и привлечна за глобалната публика.

Автоматски видео извештаи

Автоматизирајте го создавањето видео извештаи за анализа на податоци, финансиски резимеа и деловни сознанија, правејќи сложени податоци подостапни.

Ангажирање на видео продукција на вашиот бизнис

маркетинг тим

news & editorial

социјални медиуми

агенции

корпоративна комуникација

Како да се автоматизира видеото со вештачка интелигенција

Видео генераторите со вештачка интелигенција, познати и како алатки за видео синтеза или создавање видео напојувани со вештачка интелигенција (ВИ), се софтверски апликации или алгоритми кои можат да генерираат

Претворете текст во видео со фотореалистична вештачка интелигенција аватари за помалку од 5 минути. Намалете ги времето и трошоците за извонредни 80% со искористување на моќта на вештачката интелигенција за брзо трансформирање на текстот во видеа со фотореалистични аватари.

Текст-во-видео за 4 минути

Трансформацијата од текст во видео е направена без напор со вештачка интелигенција. Едноставно копирајте го и залепете го вашиот текст во AI Studios и оставете ги нашите алатки да се справат со останатото. Генерирајте видео во рок од 5 минути користејќи само текст. Овој ефикасен процес ви помага да заштедите време и трошоци кога креирате видеа.

Онлајн уредување видео без напор
Лесно креирајте видеа со нашиот уредник на видео со вештачка интелигенција, лесен за корисникот. Не е потребен обемен тренинг, благодарение на нашиот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање. Уживајте во практичноста на моќните функции како што се затворени титлови, позадини и саундтракови за да ги подобрите вашите видео креации.
Изберете од 500+ шаблони за видео
Истражете ја нашата обемна библиотека со претходно изградени видео шаблони, дизајнирани за различни намени, вклучувајќи видеа за обука, водичи за учење, маркетинг содржини, видеа со објаснување, ажурирања на вести и објави на социјалните медиуми приспособени за платформи како YouTube, TikTok и Instagram.
Подобрете го вашето корисничко искуство со производи со вештачка интелигенција
Намалете го времето на чекање и зголемете го задоволството на клиентите со брзи и јасни одговори од Виртуелни луѓе кои секогаш се подготвени да се вклучат.
Подобрете ја интерактивноста и ефикасноста во вашите сесии за обука
Добро познат факт е дека видеото ја подобрува ефективноста на учењето. Нашите интерактивни решенија ги поттикнуваат учениците да поставуваат прашања и да добиваат одговори во реално време. Преобразете ги обичните презентации во полирани видеа предводени од инструктор за да го подигнете искуството за учење.
Вашето доверливо сидро за франшиза - Обезбедување информации 24/7
Поедноставете го работниот тек на медиумските вести и постигнете значителни заштеди на време и трошоци. Подобрете го процесот на создавање содржина со вградување на дигитална реплика на вашите водечки сидра. Можете да започнете да создавате волшебни видеа уште од првиот ден. Секое видео генерирано со вештачка интелигенција е различно, информативно и нуди значителна вредност за забава. Овие видеа се внимателно приспособени да ги задоволат преференциите на вашата избрана публика и тема. Плус, користењето на генераторот на видео со вештачка интелигенција на InVideo е исто толку едноставно како и пишувањето порака.
Зборувајте за да го автоматизирате видеото со вештачка интелигенција со вашиот мајчин јазик

Алгоритмите за подобрување на видеото базирани на вештачка интелигенција можат да го анализираат и да го подобрат квалитетот на видеата со намалување на шумот, подобрување на резолуцијата, прилагодување на боите и подобрување на елементите за детали од видео кадрите.

Виртуелна анимација на знаци: Алатките за анимација напојувани со вештачка интелигенција можат да генерираат анимации и движења за виртуелни знаци врз основа на влезни инструкции или податоци.

Поддржани над 100 јазици
Уредете видеа со текстуален потсетник

Изменете ја и подобрувајте ја вашата видео содржина без напор со помош на одликата за текстуално известување. Едноставно внесете ги вашите барања како да разговарате со човечки уредувач на видео и дозволете вештачката интелигенција да се погрижи за останатото. Упатувајте на InVideo AI преку полето за известување да врши дејства како што се бришење сцена, замена на снимки од акции, менување акценти и друго.

Нема потреба да се соочувате со камерата или микрофонот

Нашиот видео генератор напојуван со вештачка интелигенција брзо собира приказни и сцени за неколку секунди. Проверува огромна библиотека од 16 милиони залихи медиумски елементи за да ја примени најсоодветната снимка на секоја сцена, што резултира со извонредно видео подготвено за употреба - сето тоа без воопшто да треба да се соочите со камерата или микрофонот.

Генерирајте го вашето видео со вештачка интелигенција сега
Преобразете ги објавите на блогот во видеа погодни за оптимизација и намалете ја стапката на отскокнување

Лесно претворете ги објавите на вашите блогови во привлечни видеа кои се грижат и за читателите и за пребарувачите, подобрувајќи ја оптимизацијата на вашата веб-страница и намалувајќи ги стапките на отскокнување.

Повторно замислете ги продолжените видеа како волшебни клипови со брендирани социјални медиуми

Кондензирајте ги вашите долги снимки од зум, тимови, вебинари и подкаст без напор со автоматско извлекување на главните моменти и трансформирање во концизни брендирани видео исечоци. Овие се совршено приспособени за споделување на платформите на социјалните медиуми, зголемувајќи го вашето онлајн присуство и ангажман.

Подобрете го досегот и времето на гледање со титли

Зголемете го досегот и времето на гледање на видеата со тоа што 85% од видеата на социјалните мрежи се гледаат во режим на исклучување. Pictory се грижи за ова со автоматско додавање титли, што доведува до импресивно до 12% подолго времетраење на гледањето.

План на тимови: Поттикнување на креативноста и соработката

Во нашиот план за тимови, обезбедуваме динамична платформа каде колегите од сите оддели на компанијата и надворешните добавувачи можат беспрекорно да споделуваат средства и да разменуваат идеи, промовирајќи колаборативна средина каде што креативноста цвета.

Трансформирајте кој било концепт или содржина во инстант видео

Претворете ја секоја идеја или содржина во видео веднаш. Обезбедете инструкции како што се спецификациите на вашата целна публика и платформата и приспособете го изгледот на вашето видео. Секое генерирано видео е единствено.

Усовршете го со текстуални команди: направете значителни или мали прилагодувања на генерираното видео користејќи едноставни текстуални команди, слично како што би комуницирале со уредувач на видео.

Предности на видео генератор со вештачка интелигенција

Видео генераторите со вештачка интелигенција, познати и како алатки за видео синтеза или создавање видео напојувани со вештачка интелигенција (ВИ), се софтверски апликации или алгоритми кои можат да генерираат

Традиционално создавање видео

 • Вештачки се однесува на развој на компјутер
 • значителен напредок со потенцијалот
 • генеративни модели или генеративен противник
 • збирки на податоци за обука за машинско учење
 • генерира нови и уникатни визуелни слики

Создавање видео на Synthesia Ai

 • Вештачки се однесува на развој на компјутер
 • значителен напредок со потенцијалот
 • генеративни модели или генеративен противник
 • збирки на податоци за обука за машинско учење
 • генерира нови и уникатни визуелни слики

Што е автоматско генерирање видео со вештачка интелигенција?

Автоматското генерирање видео со вештачка интелигенција е процес на користење на вештачка интелигенција за автоматско создавање видео содржина, често со комбинирање на текст, слики и други медиуми во привлечни видеа. Тоа е моќна алатка за креаторите на содржини и бизнисите да произведуваат видео содржини поефикасно.

Како функционира автоматското генерирање видео со вештачка интелигенција?

Автоматското генерирање видео со вештачка интелигенција обично вклучува користење на алгоритми со вештачка интелигенција за конвертирање на текст или структурирани податоци во видео скрипти. Овие скрипти потоа се трансформираат во видеа со помош на гласови, анимации и визуелни слики генерирани од вештачка интелигенција. Го насочува процесот на создавање видео.

Кои се придобивките од користењето на автоматско генерирање видео со вештачка интелигенција?

Придобивките вклучуваат заштеда на време и ресурси, производство на конзистентна и висококвалитетна видео содржина и автоматизирање на создавање видео за различни цели, како што се маркетинг, образование и забава.

Дали може да се приспособат или персонализираат видеата генерирани со автоматска вештачка интелигенција?

Да, многу алатки за автоматско генерирање видео со вештачка интелигенција овозможуваат прилагодување. Можете да ги приспособите елементите на содржината, стилот и брендирањето за да се усогласат со вашите специфични потреби и преференции, правејќи го секое видео уникатно.

Дали е погоден за бизниси и креатори на содржини?

Автоматското генерирање видео со вештачка интелигенција е многу погодно за бизниси кои сакаат да го зголемат производството на видео содржини и за креаторите на содржини кои сакаат да го насочат својот работен тек. Тоа е вредна алатка за секој кој треба да создаде привлечна видео содржина.

Дали има некакви ограничувања за автоматско генерирање видео со вештачка интелигенција?

Иако автоматското генерирање видео со вештачка интелигенција е ефикасна, можеби нема да ја замени креативноста и личниот допир што може да дојде од човечкото видео продукција. Дополнително, квалитетот на генерираните видеа може да варира во зависност од користената алатка.

Кои индустрии имаат корист од генерирањето видео за автоматска вештачка интелигенција?

Генерирањето видео со автоматска вештачка интелигенција е корисно за широк спектар на индустрии, вклучувајќи маркетинг, е-учење, забава, вести и многу повеќе. Тој е разновиден и може да се примени секаде каде што е потребна видео содржина.

Како да започнам со автоматско генерирање видео со вештачка интелигенција?

За да започнете, можете да ги истражувате платформите за генерирање видео со вештачка интелигенција, да ја изберете онаа што одговара на вашите потреби и да го следите нивниот процес на вградување. Многу платформи нудат упатства и поддршка за да ви помогнат да го креирате вашето прво видео генерирано со вештачка интелигенција.

Дали генерирањето видео со автоматска вештачка интелигенција е иднината на создавањето видео содржини?

Автоматското генерирање видео со вештачка интелигенција е ветувачка технологија и веројатно ќе игра сè поважна улога во создавањето видео содржини. Сепак, може да коегзистира со традиционалните методи на видео продукција, бидејќи секој има свои уникатни предности.

Кои размислувања треба да ги имам на ум кога користам автоматско генерирање видео со вештачка интелигенција?

Размислете за фактори како што се квалитетот на содржината, авторските права и преференциите на публиката. Важно е да ја прегледате и приспособите содржината генерирана со вештачка интелигенција за да се осигурате дека се усогласени со вашите цели и идентитетот на брендот.

#1 оценета платформа за создавање видео со вештачка интелигенција
10
M+

Среќни корисници

1000
M+

Преглед со 5 ѕвезди

#
5

Оценето

slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img